Medlemsstigning sept 2022

På vores jubilæumsdag i går, kunne landsformand Nina C. Michaelsen fortælle, at medlemsstigningen nu er 26,2%, siden 18. september 2021.

Vores fælles sag er autisme, med alt hvad det indebærer. Den fælles sag er grunden til, at vi har medlemmer og mange flere på vej. Vi er allerede vokset rigtig meget det seneste år og med den medlemstilgang satte jeg et mål for nogen måneder tilbage, som var at vi skulle nå en 25% medlemsfremgang, inden jeg havde siddet som formand i et år.

 

Sagde landsformand Nina C. Michaelsen i sin åbningstale

Medlemstal

Medlemsstigning sept 2022

I talen satte landsformanden fokus på foreningens grundlag og hvem foreningen er til for, nemlig medlemmerne.

Jeg vil gerne takke for, at I, medlemmerne, har været foreningens trofaste støtter og venner af foreningen. Jeg vil særligt gerne sige tak for, at I have vist tillid til mig igennem det seneste år – det har været det vildeste år nogen sinde. Jeg er stolt af at have en kompetent bestyrelse, uden dem var der ingen mig. De støtter mig dagligt, så tak til jer også. Tak for det flotte fremmøde i dag (red. Jubilæumsdagen), det betyder meget for alle os, der yder en indsats i foreningen. Vi er bevidste om, at ikke alle vil kunne tage til et arrangement som dette, da deres autisme sætter en begrænsning for at kunne det. De skal også huskes i dag. Så tak til alle for at sikre foreningens fremtid – vi håber at støtten og tilliden kan blive ved

Sagde landsformand Nina C. Michaelsen i sin åbningstale

 

Bestyrelsen takker for medlemmernes opbakning. Der kommer mere nyt fra jubilæet de kommende dage.