Støt Autisme- og Aspergerforeningen, hver gang du tanker

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Autisme- og Aspergerforeningen, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte Autisme- og Aspergerforeningen – OK betaler hele beløbet.

Du støtter Autisme- og Aspergerforeningen med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Kort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores Autisme- og Aspergerforeningenen ekstra bonus på 200 kr.

Bestil et OK Kort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Kort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Autisme- og Aspergerforeningen nu. Og så sørger de for at ændre det.

Støt ekstra med OK El

Har du et OK Kort kan du fordoble støtten til Autisme- og Aspergerforeningen. Med el fra OK kan du støtte med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 20 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere?

Du kan se mere  om hvordan du støtter Autisme- og Aspergerforeningen vi OK på denne side her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nina Catalina Michaelsen på 30127011 eller formand@asforeningen.dk.

OK sponsoraftale