Autisme- og Aspergerforeningen deltog på den internationale autismenkonference, hvor foreningen havde sin egen stand. Det har været fantastisk med den store interesse for foreningens vidensmateriale.  Mange havde allerede stiftet bekendtskab med vores materier. Det var både vidunderligt og lærerigt at høre om måden, hvorpå vores materialer bliver anvendt i forskellige situationer.

Et eksempel på anvendelsen af vores empowerment postkort var, at der er fagfolk, der bruger vores empowerment postkort til at skabe dialog omkring autisme, når de afholder kurser. De delte kursisterne op i grupper og gav hver gruppe et postkort, som de så kunne snakke om. Vi er meget beærede over, at vores materialer er blevet taget så godt imod.

Med al den gode feedback vi har fået, så er vi hjemvendt med ekstra motivation for at udvikle endnu mere materiale til gavn for autistiske mennesker.

Det har været styrkende for os at deltage på Skrivekonferencen, hvor vi blevet mødt med omsorg og opbakning, både for vores foreningen og vores Landsformand.