© Billede lånt fra Nordvirks facebookside

Den 2. april 2022 blev der i Nordjylland, på Kaffefair i Aalborg, afholdt et arrangement i anledningen af Verdens Autismedag. Bestyrelsen i Autisme- og Aspergerforeningen for Voksne vil gerne rette en stor tak til arrangør og primusmotor kredsformand Kristina Valentin, for det store arbejde og engagement hun og Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland har lagt i arrangementet og for at vores mødesteder i Aalborg og Jammerbugt måtte være med.

Ambassadør for Landsforeningen Autisme, tidligere håndboldspiller, Lars Rasmussen, holdt et oplæg om hans liv med autisme og ADHD og komikren Olav Dybro Lundsgaard underholdte med Stand-up. På dagen stod blandt andet Nordvirk, Nordbo og Spektrumshop klar til at fortælle om, hvordan de arbejder med autisme.

For de fremmødte var det muligt at deltage i lodtrækningen om præmier, der var doneret i dagens anledning: en bærbar computer fra IT-nørden, en tyngdedyne fra SpektrumShop og vin fra JKS

Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland,  og Autisme- og Aspergerforeningen for voksne var begge så privilegerede at modtage en donation på 10.000 kroner fra den erhvervsdrivende fond Nordvirk. Det er en flot donation, som Autisme- og Aspergerforeningen for voksne er meget taknemmelig for, da den vil komme vores medlemmer til gode.

NordVirk er en erhvervsdrivende fond, med vedtægter som beskriver, at et eventuelt overskud skal geninvesteres.

NordVirk kan “yde økonomisk støtte til (..) foreninger der (…) understøtter mennesker med en autismespektrumforstyrrelse”
– hvilket vi valgte at gøre i lørdags til “Den Internationale autismedag”, som blev afholdt på Kaffe Fair i Aalborg.

Direktør, Stepan Lee, sagde i sin tale, at NordVirk er så privilegeret, at virksomheden har fået et flot overskud i 2021, og dette overskud deler vi med de to nordjyske foreninger;Landsforeningen Autisme Kreds Nordjylland og Autisme- og Aspergerforeningen for voksne. Hver forening betænkes med 10.000 kr. hver.

Med venlig hilsen

På hele bestyrelsens vegne
Tina Studgård Hansen

© Billede lånt fra Nordvirks facebookside

Stor tak til:

Landsforeningen Autisme kreds Nord  Nordvirk logo  It-Nørden
Spektrumshop  Nord-bo