AAV PÅ GADEN I KØBENHAVN

Vi vil have autisme på den politiske dagsorden

I Autisme- og Aspergerforeningen for Voksne er vi stadig igang med at uddele vores FV2022 flyer i anledningen af det kommende folketingsvalg d. 1. november. Der er sendt flyers på mail til udvalgte folketingsmedlemmer. Flere er taknemmelige for vores værdifulde vidensdeling om autisme. Det skader aldrig at blive klogere og det er en del af vores formål i foreningen at skabe bedre forhold for autister og autister og udbrede kendskab til og forståelse for denne gruppe i samfundet.

Det gør vi i al vores arbejde, men i anledningen af FV2022 gør vi det bl.a. under denne webadresse: www.kaerepolitiker.dk

og hashtagget #kærepolitiker

Flere i bestyrelsen har også været på gaden for at uddele flyers og møder her flere politikere der har pårørende og bekendte med autisme, som bliver rørte over at vi har engageret os i valgkampen, med vidensdeling. Vi deler/sender flyers ud på tværs af landet og partiskel. Vi deltager så vidt det er muligt til lokale valgmøder, det kan du som medlem også. Print gerne et par eksemplarer af flyeren og giv dem gerne videre til politikere som I tænker kunne have gavn af at læse om autisme.

Vi har brug for din hjælp

Du kan som medlem hjælpe med at gøre alle politikere klogere på autisme.
Vi har gjort det let for dig at engagere dig i valgkampen med at få autismen på dagsordenen.
Læs mere her hvordan du kan hjælpe

Lad os sammen gøre politikerne klogere på autisme