Efter ét års hård kamp, hvor vi har brugt mange ressourcer på at forsvare vores rettigheder, er vi endelig blevet hørt. Vi har vundet retten til vores ansøgte figurmærke ved Patent- og Varemærkestyrelsen.

Kære medlem

Vi har fantastiske nyheder at dele med jer! Autisme- og Aspergerforeningen har netop vundet retten til vores figurmærke ved Patent- og Varemærkestyrelsen. Efter ét års hård kamp, hvor vi har brugt mange ressourcer på at forsvare vores rettigheder, er vi endelig blevet hørt.

Det har været en lang kamp, hvor vi fra starten af, har forsøgt at forklare modparten, at de har misforstået forskellen mellem et figurmærke og et ordmærke. Selvom det har været en udfordrende proces, er vi utroligt stolte over at have stået fast på vores ret til at beskytte vores logo. Vi har hverken knækket eller bukket nakken, bare fordi vi ikke er de største.

Alt for mange mennesker med autisme og deres pårørende kender desværre alt for godt til, hvordan mødet med en overmagt, som i fx. kommunale sager, kan være ødelæggende at stå i. Denne sejr er derfor ikke kun vigtig for foreningen, men også for alle vores medlemmer og alle, der kæmper for retfærdighed, respekt og forståelse for autister. Vi vil fortsætte med at kæmpe for vores rettigheder og værdighed. Denne sejr er et skridt i den rigtige retning.

Vi vil gerne takke vores medlemmer for deres støtte og opbakning gennem denne voldsomme proces. Det er jeres engagement og tro på vores sag, der har hjulpet os med at holde modet oppe og stå fast på vores rettigheder.

Vi ser frem til at fortsætte vores arbejde for at udbrede viden om autisme, styrke vores fællesskaber og skabe en bedre fremtid for alle autistiske mennesker i Danmark

Med venlig hilsen,
Autisme- og Aspergerforeningen